Wil jij een keertje langskomen bij een van onze wekelijkse activiteiten maar ben je bang dat je je niet meteen op je gemak voelt? Meld je dan aan voor een barbuddy! Een barbuddy is iemand die jou de ins en outs kan vertellen over ons, maar ook iemand die jou voor kan stellen aan nieuwe mensen. Zo kom je volgende keer gelijk bekenden tegen!

Onze Barbuddies

Dante

Lees meer Heeyhey, ik ben Dante. Midden twintig, studeer Publieke Organisatie Management en woon in de top stad Delft. Naast mijn studie speel ik saxofoon en ben ik vaak te vinden op DWH. Ik heb hier zelf helemaal mijn plek gevonden en wil ook graag dat andere mensen zich hier thuis kunnen voelen dus heb ik mezelf opgegeven als barbuddy. Kom gezellig een praatje maken en als je het leuk vind stel ik je ook voor aan een aantal andere DWH'ers. We kunnen samen mee-eten op de vereniging op maandag (rond 18:30) of lekker naar de bar op zaterdagavond. Donderdag heb ik nog Bigband repetitie dus dan ben ik er vaak pas om 23:00, dat lijkt me minder handig voor een kennismaking :)
die/diens

Owen

Lees meer Hoi, mijn naam is Owen, ik ben begin twintig en sinds 2020 actief bij Outsite/DWH. In die tijd heb ik veel activiteiten georganiseerd, met de bar geholpen en een bestuursjaar gedaan, dus ik introduceer je maar al te graag aan de geweldige vereniging en mensen die ik bijna ben gaan beschouwen als mijn tweede huis en familie. Onder mijn hobbies vallen Dungeons & Dragons, Gamen, Tuinieren, Zingen en af en toe zal je me een Drag optreden zien geven op onze Zaterdagavond bar! Op dit moment studeer ik genetica aan de Universiteit Leiden, dus tenzij ik een lange avond in het lab maak, ben ik vrij om je te ontmoeten en je te introduceren.
hij/hem

Robin

Lees meer Hey! Ik ben Robin en ik ben 22 jaar. Sinds 2022 ben ik lid van DWH en heb het hier heel erg goed naar mijn zin! Zo ga ik het Outsite bestuur doen en ik co├Ârdineer de barbuddies! Verder ben ik in het dagelijk leven een Bioloog bij de overheid, en dan zit mijn week meestal al weer vol! Maar voor Barbuddies maak ik altijd tijd! Ik hoop je snel bij DWH te zien <3
hij/hem

Tessa

Lees meer Heyy, ik ben Tessa. Ik ben begin twintig en studeer klinische technologie. Ik hou van Outsite omdat het zo heerlijk open-minded is. Iedereen mag gewoon zijn wie die is en alles is bespreekbaar. Ik hoor mensen vaak zeggen dat Outsite als een tweede familie is, en ik vind dat wel een mooie omschrijving. Alleen dan een familie waarmee je ook nog eens volop van je studententijd kan genieten. En ik gun het iedereen om zo'n gezellige groep van queer mensen om zich heen te hebben, ik zou het daarom ook heel leuk vinden om jou te introduceren.
zij/haar

Thomas

Lees meer Hallo daar! Ik ben Thomas, mid-twintig, en ik loop hier al even rond. Ik vond het in het begin best spannend om bij Outsite/DWH langs te gaan. Mocht je dat ook vinden, dan ben ik graag je buddy bij een van onze activiteiten! Ik hou van kaas, kattenvideo's, en badeendjes. Ik vind het ook heel leuk om bar te staan bij DWH! Zie ik je binnenkort?
hij/hem

Vanadie

Lees meer Heyhey, leuk dat je eens langs wil komen bij onze vereniging! Zelf heb ik hier tegen het eind van 2021 voor het eerst voet binnengezet toen ik net in Delft woonde en de weg kwijt was in het centrum. Ik voelde me toen al zo thuis bij de lieve mensen hier, dat ik steeds vaker kwam. In het begin vond ik dat best wel gek en eng omdat ik veel rare dingen hoorde over de cultuur bij studentenverenigingen (en omdat ik geen student was), maar hier is het gewoon, open en queer. De meeste tijd sta ik nu voor (of meestal achter) de bar om bij te praten met vrienden, maar het leukste vind ik om grote events te organiseren met een van de vele commissies. PS: Ik ben mid-twintig.
die/diens

Aanmelden voor een barbuddy