Welkom terug

We zijn blij je weer te kunnen verwelkomen in deze tijden van Corona! Hoewel op een andere manier dan normaal, kun je de komende tijd weer bij ons terecht voor een gezellige baravond, een leuke film of een lekkere maaltijd.

We stellen het op prijs als je vooraf een reservering maakt, dat kan hieronder. Reserveringen zijn individueel en bij binnenkomst kun je een plekje uitzoeken aan een van onze tafels (waaraan iedereen op 1,5 meter afstand zit). Je kunt ook langskomen zonder vooraf te reserveren, we maken dan on the spot een reservering voor je zolang er plek is.

  • Een reservering verplaatsen kan door te annuleren via de bevestigingsmail en een nieuwe reservering te maken
  • Tweepersoonsplekken zijn bedoeld voor mensen uit hetzelfde huishouden
  • Indien we de maximale capaciteit bereikt hebben, kan je reservering 60 minuten na aanvang van het tijdslot vervallen

Reserveren

Het formulier is succesvol verstuurd

Bedankt voor het reserveren! Je ontvangt een e-mail met je reserveringsbewijs. Lukt het je uiteindelijk toch niet om aanwezig te zijn? Via de mail die je ontvangt kun je je reservering annuleren.
Ik geef toestemming om mijn gegevens te delen met de GGD wanneer deze worden opgevraagd ten behoeve van een bron- en contactonderzoek.

Bij het verzenden van dit formulier geef je DWH toestemming om je gegevens op te slaan en te verwerken. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het controleren van reserveringen en voor de mogelijkheid om contact met je op te nemen. Neem voor vragen contact op via onderstaande contactgegevens.

Was regelmatig je handen
Hoest en nies in je elleboog
Betaal contactloos met je telefoon of pinpas
Schud geen handen en sla de knuffels over
Houd 1,5 meter afstand tot anderen
Heb je klachten? Blijf thuis!