Andreas
Outsite lid voor 5 jaar
Hey! Ik ben Andreas en nu 5 jaar lid bij Outsite. Ik was erheen gesleept door mijn vriend die er al een jaar kwam. Ik meldde me aan voor de KennisMakingsGroep (de KMG) en kwam zo in een groepje met allemaal nieuwe mensen die voor een aantal weken samenkwamen voor de borrel op donderdag avond. De eerste keer vond ik het supereng omdat ik nog niemand kende, maar het bleek al snel dat het een goede beslissing was! Ik leerde door de KMG zowel nieuwe als oude leden kennen en voelde me al snel thuis bij Outsite. Na de KMG heb commissies gedaan die kleine activiteiten maar ook grote feesten organiseert. Ik denk dat ik in de afgelopen jaren alle commissies wel heb gedaan die er zijn omdat ik het zo leuk vond om mee te helpen en leuke activiteiten te bedenken. Mijn favoriete commissie tot nu toe is denk ik KMG begeleider.
Courtney
Outsite lid voor 2 jaar
Hallo jij, ik zal me even voorstellen, ik ben Courtney. Ik ben 25 en ben twee jaar geleden lid geworden van Outsite. Een groot en belangrijk ding dat ik heb met deze vereniging is dat ik mezelf kan zijn en ik mij ook geaccepteerd voel maar dat ook zeker ben. Dan het gedeelte van elkaar leren kennen en het super gezellig hebben zorgt ervoor dat ik het hier nog meer naar m'n zin heb. Het maakt niet uit of het online is of in het echt. We doen ook een heleboel verschillende activiteiten hier het hele jaar door en zelf ben ik een fan van het organiseren van dingen. Om deze reden mocht ik dan ook bij verschillende dingen helpen en mijn creativiteit laten zien. Een van de verdere wekelijkse activiteiten is 'EatingOUT'. Hierbij ga je koken voor een groep leden en ga je gezellig samen eten en relaxen.
Dante
Outsite lid voor 3 jaar
Heeyhey, ik ben Dante. Zelf heb ik me ooit in de OWee ingeschreven bij Outsite. Ik heb toen de kennismakingsgroep gedaan en meteen leuke vrienden ontmoet. Ik kwam daarna vaak borrelen op de donderdag, met het motto ‘niet omdat het moet maar omdat het kan’. Ik vind het heel fijn dat er bij Outsite een ongedwongen sfeer hangt. Ik voel me heel prettig in die gay vibe en ben er inmiddels elke week te vinden. Naast de reguliere borrels hou ik heel erg van de uitjes naar prides, feesten en zusjesverenigingen omdat je daar vaak de meest rare avonturen beleeft. Ook hebben we activiteiten met de Gender Blenders, en knusse spelletjes avonden maar het is eigenlijk teveel om op te noemen. Conclusie is toch wel dat ik echt van deze mensen en de vereniging ben gaan houden <3.
Femke
Outsite lid voor 4 jaar
Hoi! Ik ben Femke en ik ben midden twintig. Toen ik voor het eerst Outsite binnenstapte voor mijn allereerste kennismakingsavond, ging ik ervanuit dat ik daarna nooit meer terug zou komen. Ik vond het erg spannend en was bang dat ik me een outsider zou voelen. Die eerste avond was zo anders dan ik mij had voorgesteld! Ik voelde me op mijn plek en iedereen was zo aardig en begripvol. Nu zijn we inmiddels bijna drie jaar verder en Outsite heeft een speciaal plekje in mijn hart. Met heel veel plezier begeleid ik nu zelf de kennismakingsgroepen met een andere mama en twee papa’s, ben ik barbuddy en organiseer ik speciale activiteiten voor de meiden van Outsite. Outsite heeft ervoor gezorgd dat ik het tegenovergestelde ben geworden van hoe ik me voelde, nu ben ik een echte Outsider (maar dan wel mét Hoofdletter)!
Matthew
Outsite lid voor 3 jaar
Heyyy het is Matthew, Outsite's official fashion queen. Ik ben halverwege de twintig en kom helemaal uit Palestina om mijn Masters in Microelectronics te doen. Als ik geen huiswerk doe of aandacht zoek, besteed ik mijn tijd aan sporten, lezen, tv-programma's kijken en allerlei soorten video- en bordspellen spelen. Ben je net TU student geworden en wil je de homo's ontmoeten? Kom naar Outsite, waar we elke donderdag samenkomen om tot rust te komen, een slokje hete thee te nemen en genezingen voor homofobie te vinden. Als je je onzeker voelt als je alleen naar een nieuwe plek komt, vraag dan Matthew aan de bar. Ik zal je gezelschap houden, je de in- en outs van Outsite laten zien en je voorstellen aan de gays.
Sander
Outsite lid voor 2 jaar
Hoihoi! Toen ik in Groningen een keer met een vriendin meeging naar Ganymedes (de Groningse Outsite zeg maar) was het meteen gezellig. Ik leerde later ook Outsite kennen via de gezamenlijke activiteiten van de verschillende LHBT+-studentenverenigingen. Dus toen ik voor mijn master naar Delft verhuisde heb ik geen moment getwijfeld om naar Outsite te komen. Bij de KennisMakingsGroep heb ik meteen nieuwe mensen leren kennen, en ik mocht ook nog eens meespelen in de Outsite band. Verder eet en kook ik regelmatig voor de wekelijkse eettafel op maandag, en ben ik barvrijwilliger. Het leukste aan Outsite vind ik dat je allemaal verschillende mensen bij elkaar hebt, en er toch altijd een klik is, en dat het een plek is waar je nieuwe dingen kunt ontdekken en doen (ik heb tot een half jaar geleden nog nooit een biertap aangeraakt, dus dat was zeker nieuw voor me).
Thomas
Outsite lid voor 3 jaar
Toen ik besloot bij Outsite te gaan, wist ik niet erg veel over de vereniging zelf of wat mij te wachten stond. Via social media kreeg ik het idee dat het wel erg gezellig was, maar verder had ik geen idee waar de vereniging voor staat. Inmiddels zit ik al een kleine 3 jaar bij de vereniging en is het voor mij een van de beste keuzes ooit geweest! Via de KMG heb ik mensen leren kennen die ik inmiddels als familie beschouw en via commissiewerk heb ik een paar ontzettend gave activiteiten voor de OWee en Coming Out-dag neer mogen zetten. Of het nu gaat om RuPaul’s Drag Race kijken, Heksn’kaasTM eten of losgaan op een fantastische OUTnight, Outsite is een plek waar ik mij helemaal thuis voel.